Enjoy 10


enjoy-2

Advertisements

3,233 responses to “Enjoy 10

 1. HOROSCOP 18 septembrie 2017

  BERBEC

  Poate faceţi şi voi un consult medical să vedeţi ce se întâmplă cu organismul şi să-i duceţi şi pe ai voştri la doctor dacă au probleme. Apar noutăţi la serviciu şi o să aveţi prilejul să optaţi în favoarea acelor lucruri care vi se potrivesc şi pentru care aveţi pregătirea necesară.

  TAUR

  O să dezamorsaţi un conflict şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire în doi, pentru că n-aveţi de gând să trăiţi singuri. O să puteţi definitivă o situaţie, să semnaţi un contract de colaborare şi dacă lucrurile merg bine să-l transformaţi în job permanent, pe acest extra job.

  GEMENI

  Poate vine cineva într-o vizită prelungită şi o să-l găzduiţi preţ de vreo câteva zile şi-o să va descurcaţi frumos. Poate reuşiţi să vindeţi o casă, poate va şi mutaţi dacă merge totul pe bandă rulantă, ori poate mai adăugaţi o încăpere, construiţi un garaj, un foişor, luaţi mobilă nouă.

  RAC

  Se poate să va între acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să-i puneţi la păstrare pentru vineri că să plecaţi într-o vacanţă. E posibil să va treziţi cu o oferta de lucru, dar nu sunteţi hotărâţi pentru că va e frică să nu daţi de condiţii mai grele şi să nu merite salariul cu care sunteţi ademeniţi.

  LEU

  Se poate să va perfecţionaţi într-un domeniu şi să luaţi mai mulţi bani, să va extindeţi relaţiile, sfera de influenţă. Poate vi se plătesc nişte activităţi extraprofesionale şi o să va deplasaţi cu uşurinţă, o să faceţi şi shoping, dacă aveţi multe pe lista lucrurilor obligatorii.

  FECIOARA

  O să petreceţi mai mult timp liber cu prietenii, cu cei care au aceleaşi preocupări că şi voi şi-o să va destindeti, scăpaţi de stres. Se pare că o să puteţi legaliza o situaţie şi o să va- înscrieţi la o şcoală, ori poate pe copii îi mutaţi la vreo altă şcoală sau grădiniţă să va fie mai aproape de casă, ori de serviciu.

  BALANŢA

  Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant să discutaţi problemele serioase ale cuplului, poate va căsătoriţi. Va asociaţi cu nişte oameni că să promovaţi o idee, un produs, să va faceţi reclamă că să va meargă mai bine în carieră, poate fi perioada voastră de glorie.

  SCORPION

  O să aveţi o altă deschidere sufletească faţă de fiinţă iubita şi dacă n-aţi legalizat relaţia o să va pregătiţi să faceţi pasul. Va pot intră bani dintr-o sursă particulară şi poate-i puneţi deoparte să plecaţi într-o escapadă turistică, să le faceţi o surpriză alor voştri, în weekend.

  SĂGETĂTOR

  Va pot intră bani dacă aţi vândut o casă, ori poate o maşină şi o să va luaţi altele. O să puneţi la cale un proiect care să va readucă în atenţia breslei, să lucraţi la o scară mai mare şi să luaţi bani mai mulţi cu care să acoperiţi cheltuielile.

  CAPRICORN

  O să va impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi o să fie de acord şi ai voştri în cele din urmă, o să fie bine. Încep să se adune bani în cont şi o să-i cheltuiţi cu măsură că aveţi gânduri mari, să va luaţi o casă ori poate va căsătoriţi anul asta, sau celălalt şi strângeţi bani.

  VĂRSĂTOR

  E un reviriment în sfera afectivă şi poate veţi cunoaşte pe cineva alături de care să fiţi fericiţi pentru că lucrurile se vor lega frumos. Se pare că o să faceţi nişte cheltuieli obligatorii pentru casă şi familie, dacă nu cumva aveţi în pregătire o nuntă, ori un botez la sfârşit de săptămâna şi o să tot scoateţi bani din buzunar.

  PEŞTI

  E posibil să întâlniţi în drumurile voastre pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi s-o duceţi foarte bine de aici încolo. O să tot insiste cineva să lucraţi în combinaţie că să câştigaţi mai mulţi bani şi să profitaţi de conjunctură care va poate propulsa în carieră, acum, într-un timp foarte scurt.Horoscop prezentat de Neţi Sandu-pro.tv

 2. Buna dimineata draga Fely !
  O zi de marti cu reusite,frumoasa,linistita si cu triumf cum se spune..
  Ganduri dragi si sa auzim doar de bine,te pup!

  • Buna Anita, nu apare Fely, nu mai intra nici ea, f.b-ul ne-a furat prietenele, au alte prietene mai importante pe acolo , de varsta lor cu care gasesc subiecte comune, ce sa mai faca cu noi babele ? ha, ha, ha. Multumesc de vizita, aici chiar bantui singura peste tot ca o fantoma. Pupici ❤

 3. ☼O zi de Marti minunata va doresc !♥


  Poftiti la mere, proaspat culese !
 4. NU-TI VA PAREA RAU
  … daca gandesti inainte sa actionezi.
  … daca asculti inainte sa judeci.
  … daca iti ierti dusmanii.
  … daca esti cinstit si sincer.
  … daca ajuti un om la ananghie.
  … daca esti cinstit in afaceri.
  … daca gandesti inainte sa vorbesti.
  … daca iti sustii principiile.
  … daca iti inchizi urechile la barfa.
  … daca tii in frau o limba calomnioasa.
  … daca nutresti ganduri pure.
  … daca esti milos cu cei negajiti.
  … daca esti politicos si bun cu toti.

  Foto: Beth McDonald
  sursa:http://povestiri-cu-talc.blogspot.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s