Enjoy 10


enjoy-2

3,468 responses to “Enjoy 10

  1. Horoscop 21 august 2017

    Vărsătorul, sfătuit să-și urmeze intuiția.Nativii în zodia Balanță suunt impulsivi și refuză o mulțime de oameni din jurul lor, care au nevoie de ajutor.

    Berbec

    Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de castigat, ca atare merita sa va uniti fortele pentru a ajunge la capat. Ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni cu interese similare, care au ce investi in acest demers, si cat timp va leaga aceeasi dorinta, nimic nu va va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate va va face pe toti mandri, dar trebuie sa va recunoaste-ti unii altora contributia.

    Taur

    Pune punct aici acelui plan care vezi si tu ca nu mai duce nicaieri, pentru ca un final ar fi cel mai bun lucru in situatia de fata. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol in viata ta, deci fii pregatit pentru o despartire. Acest ramas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti decide, deci nu insista sa resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua in nicio directie. Detaseaza-te de ce a fost, pune punct definitiv si inchide capitolul. Te vei simti mult mai bine dupa ce il vei arunca la gunoi, decat sa-l tot vezi in fata ochilor – metaforic vorbind – inert si fara viata. E timpul sa stergi din viata ta ceva stins, pentru ca doar asa vei fi liber sa pornesti pe alta cale.

    Gemeni

    Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea. Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti. Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi. Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta. Esti abia pe parcursul acestor etape de inmultire e veniturilor, dar fii sigur ca esti pe calea cea buna.

    Rac

    E o placere sa treci prin locuri de care te leaga amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regasi prieteni de demult, colegi de odinioara, persoane de care se leaga intr-un fel sau altul copilaria sau tineretea ta. Amintirile frumoase revin la lumina vii si puternice de parca abia ieri s-au intamplat, si totul datorita oamenilor pe care ai ocazia sa ii intalnesti si vestilor bune care ajung la urechile tale. Poti afla o multime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit pana acum, incat poti spune ca te mai pui si tu la curent cu stirile, poate din urma cu cativa ani si pana in prezent.

    Leu

    Ocupa-te azi de lucrurile marunte de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor. Ia-le pe toate pe rand, una cate una, si ai sa vezi ca lista de datorii in asteptare se reduce dintr-o data la jumatate doar pentru ca ti-ai propus sa te ocupi de ea astazi. Cere si ajutorul celor din jurul tau, pentru ca e si de datoria lor deopotriva.

    Fecioara

    Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!

    Balanta

    Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

    Scorpion

    Oricine are nevoie de un mentor care sa-i deschida o cale sau sa-l insoteasca pe drumul catre succes. Ai putea intalni azi o persoana care are asupra ta o influenta puternica: iti castiga respectul, increderea si admiratia si urmezi intocmai ce-ti zice. Poate deveni exemplul tau de urmat pentru ca ii recunosti valoarea si superioritatea intr-un domeniu in care tu inca te straduiesti sa acumulezi experienta. Daca ai sansa de a-i sta in preajma, ai fura de la el o multime de ponturi si informatii folositoare, deci fa tot posibilul sa fii printre cei alesi de el sa i se alature. Nu ai parte de asemenea onoare oricand!

    Sagetator

    Te simti bine in pielea ta si reusesti sa privesti tot ce se petrece in jurul tau cu mult optimism, precum, un copil care se bucura de orice. Pastreaza acest tonus ridicat pe parcursul intregii zile, pentru ca te va ajuta de multe ori sa treci peste momentele critice. Daca iti torni cenusa in cap la orice nimic, iti strici toata buna dispozitie, ca atare fa glume pe seama lucrurilor care nu-ti plac, amuza-te de piedici si comentarii rautacioase, deci nu pune nimic la suflet. Joaca-te si tu si raspunde in doi peri celor care, aparent, au ceva impotriva ta, si nu-ti asuma vini care nu iti apartin. Fa haz!

    Capricorn

    Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

    Varsator

    Esti inspirat azi de o voce interioara care iti sopteste permanent ce sa spui, cum sa actionezi, ce e de facut in diverse situatii. Este intuitia ta care te sfatuieste de bine, deci merita sa o asculti cu respect si cu incredere. Sunt mii de ganduri care-ti trec prin minte azi, si din toate acestea trebuie sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in situatia de fata. Nu deschide gura pana nu ai gandit de o suta de ori, deci faci o adevarata selectie de idei si de solutii din miile de variante care dau navala in mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selectie va fi perfect adecvata tie! Chibzuieste si priveste in interiorul tau!

    Pesti

    Daca depasesti influenta nu tocmai placuta a celor care iti tin companie, ai ajunge usor la succes. Nu nimeresti in cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimisti, tristi, care se tem de orice provocare si se plang intruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu esti in aceeasi stare psihica, esti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventura, ca atare ori faci abstractie de asemenea tovarasie nefasta, ori incerci tu sa le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivatie care sa-i scoata din apatie, iar acea motivatie poate veni de la unul ca tine, plin de energie si de chef!

    sursa: Acvaria.


  2. INIMA PERFECTA

    Se povesteste ca intr-o zi, un tanar s-a oprit in centrul unui mare oras si a inceput sa le spuna trecatorilor ca are cea mai frumoasa inima din lume. Nu dupa mult timp, in jurul lui s-au strans o multime de oameni care ii admirau inima: era intr- adevar perfecta! Toti au cazut de acord ca era cea mai frumoasa inima pe care au vazut-o vreodata…

    Tanarul era foarte mandru de inima lui si nu contenea sa se laude singur cu ea. Deodata, de multime s-a apropiat un batranel. Cu glas linistit, el a rostit ca pentru sine:

    – Si totusi, perfectiunea inimii lui nu se compara cu frumusetea inimii mele!

    Oamenii au inceput sa-si intoarca privirile spre inima batrnelului. Pana si tanarul a fost curios sa vada inima ce indraznea sa se compare cu inima lui. Era o inima puternica, ale carei batai ritmate se auzeau pana departe. Dar era plina de cicatrice, si erau locuri unde bucati din ea fusesera inlocuite cu altele care nu se potriveau chiar intru totul, liniile de unire dintre bucatile straine si inima batranului fiind sinuoase, chiar colturoase pe alocuri. Ba, mai mult, din loc in loc lipseau bucati intregi, lasand sa se vada rani larg deschise, inca sangerande.

    -Cum poate spune ca are o inima mai frumoasa? isi sopteau uimiti oamenii.

    – Cred ca glumesti, spuse tanarul dupa ce a examinat atent inima batranelului. Priveste la inima mea, este perfecta! Pe cand a ta este toata o rana, numai lacrimi si durere.

    – Da, a spus bland batranul. Inima ta arata perfect, dar nu mi-as schimba niciodata inima cu a ta. Vezi tu, fiecare cicatrice de pe inima mea reprezinta o persoana careia i-am daruit dragostea mea: rup o bucata din inima mea si i-o dau omului de langa mine, care adesea imi da in schimb, o bucata din inima lui, ce se potriveste in locul ramas gol in inima mea. Dar pentru ca bucatile nu sunt masurate la milimetru, raman margini colturoase, pe care eu le pretuiesc nespus de mult, deoarece imi amintesc de dragostea pe care am impartasit-o cu cel de langa mine. Uneori am daruit bucati din inima mea unor oameni care nu mi-au dat nimic in schimb, nici macar o bucatica din inima lor… Acestea sunt ranile deschise din inima mea, pentru ca a-i iubi pe cei din jurul tau implica intotdeauna un oarecare risc. Si desi aceste rani sangereaza inca si ma dor, ele imi amintesc de dragostea pe care o am pana si pentru acesti oameni. Cine stie, s-ar putea ca intr-o zi sa se ntoarca la mine si sa-mi umple locurile goale cu bucati din inimile lor… Intelegi, acum, dragul meu, care este adevarata frumusete a inimii? a incheiat cu glas domol si zambet cald batranelul.

    Tanarul a ramas tacut deoparte, cu obrazul scaldat in lacrimi. S-a apropiat apoi timid de batran, a rupt o bucata din inima lui perfecta si i-a ntins-o cu maini tremurande. Batrnul i-a primit bucata si a pus-o in inima lui. A rupt, apoi, o bucata din inima brazdata de cicatrice si i-a intins-o tanarului. Se potrivea, dar nu perfect, pentru ca marginile erau cam colturoase.

    Tanarul si-a privit inima, care nu mai era perfecta, dar care acum era mai frumoasa ca niciodata, fiindca in inima candva perfecta pulsa de-acum dragoste din inima batranului. Cei doi s-au imbratisat, si-au zambit si au pornit impreuna la drum.
    Cat de trist trebuie sa fie sa mergi pe calea vietii cu o inima intreaga in piept… O inima perfecta, dar lipsita de frumusete… Inima ta cum este? O poti imparti cu altii?

    Sursa: http://www.damaideparte.ro
    HOROSCOP 22 august 2017
    Emoțiile cresc pentru nativii din zodia Gemeni, în timp ce Leii afișează o atitudine plină de optimism.

    Berbec

    Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

    Taur

    Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Dramuieste bine banii de care dispui, ca nu cumva sa-i canalizezi intr-o directie incomplet analizata si, mai devreme sau mai tarziu, sa-ti dai seama ca nu era momentul pentru asa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, caci moda trece si nu vei purta ceea ce azi zici ca-ti trebuie musai. Chiar nu-ti trebuie, ai sa vezi ca peste o luna nici nu-ti mai place!

    Gemeni

    Emotiile tale cresc la cote maxime pentru ca traiesti un eveniment intim care are un efect major asupra starii tale psihice. Spui ca parca un vis ti s-a implinit, ca rugaciunile ti-au fost ascultate, ca cineva acolo sus te-a auzit, pentru ca este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tau astepta. Bucura-te de aceste momente superbe in care inima ta e rasfatata cu senzatii atat de placute, dar nu le impartasi inca nimanui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca sa fii si tu sigur ca ceea ce simti acum e real si are viitor. Daca incepi sa spui la toata lumea, magia se risipeste!

    Rac

    Ai rolul de a impaciui pe oricine, de a gasi o vorba buna chiar si pentru cei nervosi, pesimisti sau revoltati de tot ce misca. Faci tu ce faci si reusesti sa restabilesti buna intelegere chiar si in cele mai tensionate medii, de parca ai aseza la masa tratativelor pe toti cei care nu mai reusesc sa ajunga la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseste-te de aceste calitati ale tale pentru ca ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai intelege, al unor prieteni care nu isi mai vorbesc, al unor colegi care s-au ranit unul pe altul. Pune-i fata in fata, sa discute calm!
    Leu

    Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet. Mobilizeaza-i, ridica-le moralul, pentru ca iti vor fi recunoscatori pentru energia pe care le-o insufli!
    Fecioara

    Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine! Implica-te trup si suflet, cu incredere deplina in rezultatele finale, atata doar ca trebuie sa fii constient ca nu vei ajunge repede acolo. Asteapta-te la o evolutie lenta, de lunga durata, dar ai garantii foarte certe ca ceea ce acum visezi sa primesti la destinatie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

    Balanta

    Exagerezi cu auto-critica, pentru ca modul in care arati lumii ca nu-ti convin o multime de lucruri la tine insuti nu face decat sa-ti stirbeasca imaginea in ochii lor, dar mai ales in ochii tai! Dai dovada astfel ca nu ai incredere in tine, ca orice ai face, mereu gasesti ceva care nu-ti place la tine, si daca scoti in evidenta doar lipsurile, si cei din jurul tau vor incepe sa te vada doar ce NU esti tu de fapt, nu cum ai fi in realitate. Daca spui ca nu ai una, nu stii alta, nu esti asa si pe dincolo, e clar ca iti faci o caracterizare din lipsuri si defecte, cand ai o lista intreaga de insusiri mult mai frumoase despre tine. Ce-ar fi sa folosesti un ton mai optimist cand vorbesti despre tine?

    Scorpion

    Ai grija cum iti manifesti azi agresivitatea, pentru ca ai putea abuza de pozitia ta superioara, de energia ta coplesitoare, poate si de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispozitie, alunecand usor spre infatuare, orgoliu, ba chiar si spre o anumita atitudine autoritara periculoasa. Nu te bucura atat de mult ca te afli pe o pozitie superioara, care iti da atatea drepturi, pentru ca nu poti face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urma puterii pe care o exerciti si poate intoarce armele, candva, si mai agresiv!

    Sagetator

    Scoate din mintea ta acel ghimpe de gandire negativa care chiar nu are ce cauta acolo! Nu esti tu genul care se lasa coplesit de temeri, de barfe, de presimtiri ciudate, ci dimpotriva, tu esti capabil sa extragi din ele tot ce iti este mai folositor pentru a trece peste toate cu lectia invatata si cu solutii concrete gata de utilizat in avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica si pe altii inapoi la lumina, pentru ca prezenta ta inspira incredere, securitate emotionala, de parca, intr-o lume gri – ba chiar o lume neagra pentru unii – tu poti fi luminita alba care ii cheama spre echilibru si speranta. Foloseste toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ti face tie o minune, dar pentru a o darui si altuia!

    Capricorn

    Ai un rol salvator in viata unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ti dai seama cat de important esti, pentru ca ai tendinta sa te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenta major destinul altora, dar nu e deloc asa! Ai venit pe lume cu o misiune personala, de care nu esti intotdeauna constient, ba chiar te mai intrebi uneori care este, dar azi poti primi o confirmare interesanta cu privire la aceasta mare dilema existentiala. Ceea ce ai de oferit unui sarman, sfatul pe care il dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un insingurat, fac parte din misiunea ta pe pamant, deci nu te astepta ca misiunea sa fie una stralucitoare, eroica. Rolul tau poate fi banal pentru tine, dar esential pentru altul!

    Varsator

    Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale – mental, emotional, spiritual, astral – vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de curatare si detoxifiere? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!

    Pesti

    O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente. Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!

  3. Comments

    Comments

    ADEVARURI

    Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate!
    Minţile ilustre discută idei, inteligenţele medii discută evenimente, iar minţile reduse îi discută pe alţii!
    Experienţa este cel mai prost învăţător. Ea ne dă întâi examenul şi numai după aceea lecţiile!
    Înfrângerea nu este decât a celor care o acceptă. Un om trebuie să fie destul de mare să-şi recunoască greşelile, suficient de deştept ca să înveţe din ele şi îndeajuns de tare ca să le îndrepte!
    Ca să ajungi mare nu este suficient să fii puternic, trebuie să mai şi ştii cum să-ţi foloseşti această putere!
    Cel mai sigur semn că cineva nu este important este silinţa cu care îşi dă importanţă!
    Unii oameni cred greşit că opusul dragostei este ura, când de fapt este indiferenţa!
    Este imposibil să-i ridici pe alţii la un nivel mai înalt decât acela la care te afli tu însuţi!
    Unii oameni vorbesc din experienţă; alţii: din experienţă, nu vorbesc!
    Nu este suficient să ai o minte bună, trebuie să ştii să o foloseşti bine!
    Intuiţia este o calitate a femeii care o ajută să-şi contrazică bărbatul inainte ca acesta să apuce să deschidă gura!
    Ce defigurantă este invidia! Oamenii suflă în lumânările altora doar ca să fie văzută mica lor luminiţă!
    În viaţă este ca şi la bal mascat: când toată lumea îşi scoate masca, se duce veselia!
    Când cineva spune că are o conştiinţă curată, asta înseamnă, de obicei, că are şi o memorie proastă!
    Când vrei să lauzi un copil, laudă-i faptele, nu-l lăuda pe el! Făcând astfel, vei încuraja comportamentul, nu mândria!
    Un copil este un înger ale cărui aripi se micşorează pe măsură ce îi cresc picioarele!
    Suntem înclinaţi să credem nu ceea ce este adevărat, ci ceea ce ne place!
    Curajul este capacitatea de a te purta aşa cum trebuie chiar şi atunci când eşti pe jumătate mort de frică!
    A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în primejdie, cu orice risc, ci a fi hotărât să fii întotdeauna de partea adevărului!
    Primul pas către biruinţă este să ştii cine-ţi este duşmanul!
    Cea mai sigură cale spre bucurie este să cauţi să faci o bucurie altuia!
    Cuvintele frumoase pot fi scurte şi uşor de spus, dar ecoul lor ţine vreme îndelungată!
    Cea mai mare răsplată pentru strădaniile unui om nu este ceea ce câştigă prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea!
    Ceartă-ţi prietenul în ascuns şi laudă-l în public!
    O ceartă este o întrecere în care fiecare vrea să aibă primul… ultimul cuvânt!
    Înţeleptul gândeşte în tăcere, prostul vorbeşte fără să gândească!
    Învaţă şi din greşelile altora, nu vei avea timp să le faci tu pe toate!
    Lacrimile vărsate pentru tine dovedesc slăbiciune, cele vărsate pentru alţii sunt un semn de putere!
    Luna de miere este un concediu pe care ni-l luăm înainte de a lucra pentru un nou şef!
    Cu cât un om ştie mai puţin, cu atât este mai uşor de convins că ştie totul!
    Ideile sunt ca ÅŸi copiii; ale tale sunt cele mai frumoase!
    La cei mici, naivitatea este inocentă; la cei mari, ea este… inconştientă!
    Fii bucuros când necazurile au ajuns la culme, orice ţi s-ar întâmpla, nu poate să-ţi fie decât mai bine!
    Optimistul găseşte o ocazie în fiecare situaţie dificilă!
    Pesimistul găseşte ceva dificil în orice ocazie!
    Majoritatea oamenilor, atunci când îţi cer părerea, nu-ţi vor sfatul ci doar… sprijinul!
    Când o femeie nu vorbeşte, să n-o întrerupi pentru nimic în lume!
    Un bărbat înţelept nu îşi contrazice nevasta. Aşteaptă până o face ea singură!
    Sunt două categorii de vorbitori: unii care n-au nevoie de nici o introducere şi alţii care… nu merită nici un fel de introducere!
    Un prieten este unul care-ţi ştie toate defectele şi totuşi mai are ochi să-ţi vadă şi calităţile!
    Iubind pe cineva, l-ai luat în sufletul tău, fără ca el să piardă ceva!
    Este în general ştiut că adevăratul caracter al cuiva se vede şi din prietenii pe care… nu şi-i face!
    Dacă nu poţi spune ceva bun despre prietenii tăi, înseamnă că te-ai împrietenit cu cine nu trebuia!
    Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte!
    Unii oameni te fac să doreşti ca părinţii lor să nu se fi întâlnit niciodată!
    Un proverb este o propoziţie scurtă bazată pe o experienţă îndelungată!
    Când marfa este bună MERITĂ să-i faci reclamă, când e proastă TREBUIE să-i faci reclamă!
    Sărăcia nu este dezonorantă în sine, atâta vreme cât nu este produsul lenii, ignoranţei sau risipei!
    Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merită să le aud pentru acel 5% care merită toată atenţia!
    Există două căi sigure spre dezastru: să asculţi de toată lumea şi să nu asculţi de nimeni!
    Dacă spui întotdeauna ceea ce gândeşti, nu te aştepta să auzi întotdeauna ca răspuns numai ceea ce-ţi place!
    Este uimitor ce repede ajungi să fii convins de un lucru, de îndată ce afli care este părerea şefului!
    Dacă toată lumea este de acord cu tine, probabil că eşti foarte inteligent, sau s-ar putea să fii… şeful!
    Şeful este o persoană care vine întotdeauna devreme când tu ai întârziat şi întârzie ori de câte ori vii devreme!
    Bărbatul care ghiceşte corect vârsta unei femei s-ar putea să fie perspicace, dar nu este prea… deştept!
    Dacă munca asiduă nu este un talent este, în orice caz, cel mai bun înlocuitor al lui!
    Zece persoane care vorbesc fac mai multă gălăgie decât 10.000 care tac!
    Faptul că tăcerea este de aur explică de ce este aşa de puţină!
    Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să spulberi toate îndoielile!
    Iubeşti viaţa? Atunci nu mai risipi timpul din care este făcută!
    Eram trist că n-am pantofi, dar am întâlnit pe unul care n-avea picioare!
    Adevărata valoare a unui om este cât l-ai preţui dacă ar pierde tot ceea ce are!
    Vârsta nu te poate proteja de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, într-o oarecare măsură, de atacul anilor!
    Tocmai când credeam şi eu că o scot la capăt, se găsi unul care să mute capătul mai încolo…!
    Sursa: http://rast.descult.com
    Comments
    123Friendster.Com

  4. Horoscop 23 august 2017

    Scorpionii se simt cuprinși de vină, în timp ce Capricornii descoperă cât de bine este să ai prietenii alături.

    Berbec

    Ceva in interiorul tau iti spune sa pui punct aici unei actiuni care nu mai da semne ca ar merge intr-o directie buna. Desi, de ochii lumii sau pentru a face placere altora, tu continui sa mai pedalezi fara tragere de inima, totusi interesul tau a scazut demult pentru ceea ce ai fi putut obtine la capat. Acum acest capat pare din ce in ce mai indepartat si mai neinteresant, nu mai crezi ca e in beneficiul propriu, si pentru ca nu mai esti la fel de motivat, o lasi mai moale. Ar fi bine sa tii cont de sfatul pe care intuitia ti-l da subtil, si sa te opresti inainte de a fi prea tarziu sa mai spui stop.

    Taur

    Permite-ti o zi in care sa te dedici unei calatorii in adancul fiintei tale. Citeste o carte, pleaca la drum spre o destinatie unde te asteapta ceva drag inimii tale, permite-ti cateva clipe de relaxare, si, astfel, psihicul tau se elibereaza de emotii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea si prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adanc pentru a le mai scoate la iveala. Continua sa sondezi in ungherele secrete ale spiritului tau, pentru ca ai putea primi de acolo raspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai ca e intunecat si fragil, poate fi de fapt o flacara de idei si sentimente care te va indemna sa faci o schimbare majora de sens.

    Gemeni

    Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv. Poti la fel si acum, deci ce schimbare trebuie sa faci? Il inlocuiesti pe nu cu da? Da! Deci vezi ca se poate!

    Rac

    N-ai cum sa te simti bine intr-o atmosfera atat de sumbra ca cea in care nimeresti azi fara voia ta, ca atare, daca vrei sa salvezi ziua, trebuie sa iesi de urgenta din acel spatiu. Resimti incarcatura energetica negativa care planeaza peste tot in jurul tau, pentru ca, in preajma ta, s-au adunat numai oameni pesimisti, negativisti, care se plang de toate necazurile pamantului, or tu nu ai nicio legatura cu suferintele si grijile lor. Numai de tine depinde sa iesi de sub influenta lor nefasta, ca atare, daca nu ti-e pe plac ce vezi in jur, ajunge doar sa iesi afara. O gura de aer proaspat te va elibera de senzatia neplacuta!

    Leu

    Vezi daca ai avut rabdare si ai asteptat momentul potrivit pentru toate? Acum culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizat, dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

    Fecioara

    Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

    Balanta

    Nimic nu dureaza vesnic, deci nici relatiile in care esti implicat nu pot continua la fel toata viata, ca atare fii oricand deschis spre schimbari si din acest punct de vedere. Ca se mai schimba prietenii sau colegii, ca se mai schimba pana si partenerii, trebuie sa fii deschis spre nou, pentru ca relatiile respective au ajuns la un nivel care nu mai avea nimic bun de oferit li e mai bine sa se termine. Mergi mai departe cu recunostinta ca acei oameni au trecut prin viata ta pentru o vreme, dar nu te tine cu dintii de ei. In afara, poate, de familie, nimeni nu e legat de tine pentru totdeauna. Oamenii apar si dispar din calea ta: asa e viata!

    Scorpion

    Iti asumi prea multe vini, desi nu esti vinovat de nimic, dar te simti impotmolit intr-o zona in care nu se mai schimba nimic si incep procesele de constiinta. Fii mai relaxat, chiar nu are rost sa cari atata balast inutil pe umerii tai, cand totul se va rezolva la timpul potrivit. Ai rabdare, priveste aceasta perioada de stagnare ca pe ceva absolut firesc in evolutia oricui, si nu te incrancena sa treci peste aceste hopuri cu orice pret. Nici nu-ti turna cenusa in cap ca ai fi responsabil de situatia actuala, dar nici nu insista sa rezolvi totul acum, pentru ca lucrurile vor reveni la normal foarte curand doar cu o atitudine mai lejera si mai pozitiva.

    Sagetator

    Incetul cu incetul se face otetul, asa spune o vorba, ca atare marile tale vise se ridica la fel! Esti pe calea cea buna spre prosperitate si belsug, fii sigur de asta, dar ai rabdare! Nicio recolta nu se coace peste noapte. E nevoie de timp si de asteptare, crezand cu tarie ca la finalul acestui drum lung se afla roadele cele mai bune! Continua sa investesti tot ce ai mai bun in tine pentru a cladi acel edificiu la care visezi, dar cu garantia mentala ca ceea ce vei obtine la capat va fi chiar mai bun decat ai fi putut vreodata crede. Creativitatea ta cladeste succesul. deci pune-o la treaba, etapa dupa etapa.

    Capricorn

    Prietenul la nevoie se cunoaste, toata lumea stie asta, si azi descoperi pe pielea ta cat de important e sa ai alaturi de tine pe cineva care tine cu tine neconditionat. Cele mai bune sfaturi le primesti de la un prieten. Cele mai sincere critici vin tot de la un prieten. Cele mai placute momente le petreci in compania unor amici, deci bucura-te ca ai la cine apela la nevoie pentru o incurajare, pentru un moment de relaxare, pentru un telefon la momentul oportun. Si tu le-ai fost lor alaturi altadata, si a venit momentul optim ca si ei sa-ti intoarca serviciile similare. Un sfat dat de tine candva primeste acum ceva asemanator in schimb, dar schimbul aceasta e cat se poate de sincer si de binevenit.

    Varsator

    Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, de parca ti-ai agatat toate sperantele pe o anumita informatie care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place, la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

    Pesti

    Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa iti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii. Ce atata incrancenare, obsedat de tot felul de probleme? Arata ca reusesti sa te rupi de orice si sa te simti bine alaturi de cei care te invita la joaca sau la aventura.

    sursa: Acvaria.

  5. FLUTURELE

    Un băieţel a găsit coconul unui fluture. L-a luat cu el şi zilnic îl privea, poate, poate va surprinde momentul în care fluturaşul va ieşi la lumina zilei.

    Şi iată că ziua mult aşteptată şi-a făcut apariţia. A stat băiatul nostru ore în şir pentru a privi cum fluturele încerca să iasă printr-o gaură extrem de mică.

    După o vreme însă, fluturele nu a mai progresat deloc. Se pare că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ieşi, dar nu a fost de ajuns. Băiatului i s-a făcut milă şi s-a decis să îi vină în ajutor. A luat o foarfecă şi a tăiat partea care a mai rămas din cocon. Astfel fluturele a reuşit să iasă cu uşurinţă.

    Dar corpul lui era umflat, iar aripile îi erau mici şi scorojite. Băiatul a continuat să privească nou născutul fluturaş aşteptând ca în orice moment să îşi ia zborul. Din păcate acest lucru nu s-a mai întâmplat. Fluturele a fost nevoit să îşi petreacă restul zilelor târându-se de ici colo, cu un corp umflat şi aripi scorojite. Niciodată nu a fost în stare să zboare.

    Băiatul, în bunătatea şi mila lui, nu a înţeles că acel chin de a trece prin găurică mică a coconului îi era vital fluturelui. Era modalitatea prin care fluidul din corp era forţat să ajungă în aripi pentru ca acestea să fie pregătite pentru zbor imediat ce va reuşi să se elibereze din cocon.

    Asemeni fluturelui, şi noi trebuie de multe ori să ne zbatem în viaţă pentru a ne câştiga libertatea şi a ne putea lua zborul. Oricât de greu pare a fi uneori, nu te lăsa copleşit(ă), focalizeză-te pe ceva pozitiv, găseşte-ţi un motiv pentru care să te lupţi în continuare şi să nu te dai bătut(ă).
    primita prin email.

Leave a comment