Enjoy 10


enjoy-2

2,523 responses to “Enjoy 10

 1. HOROSCOP 22 mai 2017

  Berbec (21.03 – 19.04) photo capricorne.gif

  Iubire: posibil să fie puşi în situaţia de a rezolva o problemă căreia nu i-au găsit soluţia nici acum, ceva ce ține de familie, de unul dintre copii acolo unde sunt sau de partenerul de viață.
  Sănătate: nu se pune problema, totuși să nu ignore semnalele dacă îi doare spatele.
  Bani: astăzi au intuiție financiară ceea ce face să discute despre posibile extinderi ale gospodăriei.

  Taur (20.04 – 20.05) photo taureau.gif

  Iubire: se schimbă decorul astral deşi aş spune că persistă un soi de teamă care greu îi va face pe aceşti nativi să creadă că a venit apă şi la moara lor în sensul că lucrurile în familie se așează cum nu se poate mai bine.
  Sănătate: puțină atenție la alimentație deoarece este destul de stresată axa digestivă, ficatul, în mod special.
  Bani: astăzi, trebui să rezolve o serie de aspecte cu iz pecuniar, să plătească o serie de taxe.

  Gemeni (21.05 – 21.06) photo twins.gif

  Iubire: este posibil ca acasă să îi aștepte o soție sau o parteneră incapabilă să-şi strunească nervii pe care şi-i descarcă pe cine apucă, asta îi aduce pe Gemni în starea de a spune efectiv Stop.
  Sănătate: indispoziții, în prima parte a zilei,
  Bani: preferă să se refugieze undeva, la munte sau la căsuţa de la ţară, unde să facă trebăluiască, pregătind căsuța de vacanță.

  Rac (22.06- 22.07) photo cancer.gif

  Iubire: sugerez să nu se lase duşi de val mai ales că atmosfera în familia abia s-a stabilizat pentru că vor avea suprize dacă nu sunt atenți.
  Sănătate: oboseala începe să-și spună cuvântul și atunci trebuie să acorde odihnei ceva mai multă atenție.
  Bani: implicarea în rezolvarea unor probleme care ţin de asistenţa socială sau de bunul mers al comunităţii le poate aduce ceva bani!

  Leu (23.07- 22.08) photo lion.gif

  Iubire: vor trebui să accepte cu demnitate că au greşit şi să suporte consecinţele asumându-şi responsabilitatea.
  Sănătate: se pot bucura de o perioadă în care sănătatea nu le va da prea mari bătăi de cap.
  Bani: să renunţe la ideea de a-şi da demisia, spre necazul unora, şi să-şi continue munca altfel rămân în foarte scurt timp, fără surse de venit.

  Fecioară (23.08 – 22.09) photo vierge.gif

  Iubire: maleabilitate, strălucire, nevoie de exprimare, carismă cu impact asupra celor din familie și toată lumea le face voile!
  Sănătate: nu cumva să se curenteze cu vreun aparat electrocasnic proaspăt achiziționat care ar trebui să le ajute pe gospodine la gătit.
  Bani: vor primi o propunere de colaborare neaşteptată la care aş spune să se mai gândească pentru că nu e rea.

  Balanţă (23.09 – 23.10) photo balance.gif

  Iubire: trebuie să găsească puterea să treacă peste micile răutăţi ale unora, că au elanul şi răbdarea, culmea, pentru a face asta, dar realizează că au nevoie de maleabilitate în problemele de familie dacă vrei ca lucrurile să meargă bine.
  Sănătate: sunt atenți la sănătatea lor dar să fie și la sensibilitatea tractului urinar.
  Bani: e drept, scapă unele oportunităţi care vor apărea dar asta nu înseamnă că nu vin bani.

  Scorpion (24.10 – 22.11) photo scorpion.gif

  Iubire: și-au făcut duşmani pe măsură, în ultimii ani, au pus punct unor prietenii de o viaţă poate, au pus punct poate şi unui mariaj, dar asemenea păsării Phoenix renasc pentru o nouă luptă.
  Sănătate: o cascadă de răceli, de la simplul catar la puseele de febră și zăcutul în pat.
  Bani: intră bani, numai bine să mai rezolve o serie de lucruri care țin de gospodărie.

  Săgetător (23.11 – 21.12) photo sagittaire.gif

  Iubire: acolo unde ei se simt stăpâni pe situaţie, adică acasă, însă limbuţia unei soacre sau a unui părinte, reuşeşte să îi scoată din minţi.
  Sănătate: vor trebui să recunoască și ei că trebuie să fie mai atenţi la sănătatea lor.
  Bani: cheltuie resursele partenerului în funcție de impulsul de moment, dar pentru casă nu pentru sine.

  Capricorn (22.12 – 20.01) photo capricorne.gif

  Iubire: pot avea revelaţii sau flash-uri vis-a-vis de anumite evenimente, lucruri pe care şi le doresc sau de oamenii cu care se întâlnesc, dar în acelaşi timp le pot crea probleme serioase în familie.
  Sănătate: dureri articulare.
  Bani: totul ţine de latura creativităţii care este deosebit de provocatoare în următoarele zile încât să aducă bani de unde se așteaptă mai puțin.

  Vărsător (21.01 -19.02) photo 080d242f-1864-4dc5-a69d-626881af74b8.png

  Iubire: sfătuiesc ceva mai mare atenţie la relaţiile de familie pentru cei căsătoriţi, deoarece o vorbă aruncată aiurea se poate solda cu…despărţirea.
  Sănătate: problemele de natură nervoasă cu impact asupra tutror organelor, dar mai ales asupra inimii şi a ficatului.
  Bani: potenţial de creştere, mai ales materială, dar, atenţie, este vorba despre talente care riscă să nu fie exprimate prin lipsă de obiectivitate și atunci ar putea pierde oportunități serioase.

  Peşti (20.02 – 20.03) photo img12.gif

  Iubire: se discută cu familia o posibilă reluare a unor studii pe care dintr-un capriciu nativii Peşti le-au abandonat și așa au şansa să-şi descopere un mentor dar și drumul pe care îl au de urmat.
  Sănătate: aş remarca un potenţial alergen crescut!
  Bani: cheltuieli neașteptate dar și multă nesiguranță financiară, ceea ce ar trebui să îi facă ceva mai realişti.


 2. Buna dimineata, Fely scumpa si draga,Beta ,precum si prietenii de pe aici….!
  Va salut !
  Sa aveti o zi plina cu sanatate si multa putere in ce faceti…
  Se spune ca prietenii cei buni sunt ca stelele,nu-i vezi tot timpul-dar stii precis ca sunt acolo !
  O zi minunata,insorita si placuta ,alaturi de cei dragi !
  Cu prietenie sincera,
  anitanna

  • photo 081.gifCristos a Inviat
   Buna dimineata Anita, multumim pentru cafeluta si urari, acum dam si noi una, noi nu suntem asa matinale ca avem alte treburi si dupa ce le terminam ne asezam un pic aici. Fely e ocupata acum cu fetita, are si musafiri ca a avut botezul fetitei sambata si sunt parintii ei acolo. O zi frumoasa sa ai si tu numai cu ceasuri bune , pup ❤

 3. photo 081.gifCristos a Inviat
   photo 80f9710c-4ad0-4a1e-826a-6b4009df8a31.jpg
  La ce bun să citesc Biblia?

  Povestea este spusă de un bătrân care a trăit într-o fermă din munţii zonei estice din Kentucky împreună cu nepotul său. În fiecare dimineaţă, bunicul se trezea devreme stând la masa din bucătărie citind din vechea sa Biblie. Nepotul său, care vruse să fie exact ca el, a încercat să îl imite în orice fel în care putea.

  Într-o zi, nepotul a întrebat: „Bunicule, încerc să citesc Biblia exact ca tine, însă n-o înţeleg, şi ceea ce înţeleg, uit cum închid cartea. La ce bun să citesc Biblia?” Bunicul s-a întors liniştit de la punerea cărbunelui în sobă şi a spus: „Ia acest coş de cărbune la râu şi adu un coş cu apă!”

  Băiatul a făcut aşa cum i s-a spus, deşi toată apa s-a scurs înainte să ajungă acasă. Bunicul a râs şi a spus: „Va trebui să te mişti mai rapid data viitoare” şi l-a trimis iar la râu cu coşul pentru o altă încercare.

  De data asta, băiatul alergă mai rapid, dar, din nou, coşul era gol înainte să ajungă acasă. Fără suflare, i-a spus bunicului că era „imposibil să cari apă în coş” şi a mers să ia o găleată în locul său. Bătrânul a spus: „Nu doresc o găleată de apă. Vreau un coş de apă. Poţi face asta! Doar că nu ai încercat îndeajuns de mult”, şi ieşi pe uşă pentru a-l privi pe băiat încercând din nou.

  Acum, băiatul ştia că acest lucru era imposibil, dar dorea să arate bunicului că, deşi alerga cât de repede putea, apa se scurgea înainte să se îndepărteze de tot. Băiatul puse apă şi fugi tare, însă, când ajunge la bunicul său, coşul era din nou gol.

  Fără suflare, el spuse: „Vezi, bunicule, este fără folos!”

  Bătrânul spuse: „Deci, crezi că asta e fără folos? Uită-te la coş!” Băiatul privi coşul şi, pentru prima oară, realiză că coşul arăta diferit. În loc de coş murdar de cărbuni era unul curat. „Fiule, asta se întâmplă când citeşti Biblia. S-ar putea să nu înţelegi sau să memorezi totul, însă, când citeşti, te va schimba dinăuntru spre dinafară.”

  Asta e lucrarea lui Dumnezeu în vieţile noastre…să ne schimbe dinăuntru spre dinafară şi să ne transforme lent în imaginea Fiului Său. Acesta este locul în care Duhul Sfânt vine şi joacă rolul important.

  „Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii. Nicio făptură nu este ascunsă de El, ci totul este gol şi descoperit înaintea ochilor Aceluia cu care avem a face.” Evrei 4:12-13

  Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod Sursa:totalschimbat.ro-IOANA HEREDEA

 4. HOROSCOP 23 mai 2017

  Berbec (21 martie – 20 aprilie) photo Signo2.gif

  Trebuie sa fii prezent intr-o alta locatie decat cele cu care erai obisnuit in programul zilnic, caci prezenta ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Calatoriile au rezultate vizibile, de care poti fi mandru. Nu te intorci acasa fara ceva palpabil, pe care sa-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil sa fii toata ziua pe drumuri in interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar macar rezolvi cu brio ceea ce aveai in plan, nefiind deplasari inutile.

  Taur (21 aprilie – 21 mai) photo Signo 10_thumb.gif

  Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat. Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine. Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

  Gemeni (22 mai – 21 iunie) photo Signo 9_thumb_1.gif

  Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

  Rac (22 iunie – 22 iulie) photo Signo 4_thumb.gif

  Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. Nu e un succes propriu, au participat si altii la acest moment si, lucrand impreuna, cot la cot, iata ca ati ajuns la acest nivel care va face pe toti sa fiti mandri. Cea mai mare bucurie va fi in clipa in care seful va va lauda public, dar daca doar unul din voi este cel ovationat, acesta ar trebui sa aminteasca imediat ca reusita a fost comuna. Fara participarea celorlalti nu s-ar fi ajuns aici…

  Leu (23 iulie – 22 august) photo Signo 1_thumb.gif

  Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile colaboratorilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult. Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

  Fecioara (23 august – 21 septembrie) photo Signo 2_thumb.gif

  Nu insista sa duci mai departe un plan care pare sa nu se mai urneasca din loc de la o vreme, ci incearca sa te detasezi cateva zile de miezul evenimentelor. Dupa o pauza, vei vedea lucrurile din alt unghi si blocajul de acum va fi depasit mult mai usor, ca atare nu te incapatana sa treci cu orice pret de acest impas. Uneori nu-i rau sa stai pe loc si sa privesti de pe margine, pentru ca asa intelegi lucrurile la rece, fara sa fii la fel de implicat ca inainte.

  Balanta (22 septembrie – 22 octombrie) photo Signo 5_thumb.gif

  Nu gasesti in tine argumentele necesare pentru a atrage o reusita pentru care lupti din rasputeri. Altul se pare ca e mult mai puternic decat tine si te infrange mult prea usor cu o vorba. Azi faci un compromis, dandu-i celuilalt, pe moment, victoria, dar esti decis sa iti iei revansa cu prima ocazie. Acum taci si inghiti, suporti o situatie care te dezavantajeaza clar, spui da unor conditii la care, altadata, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri ca orice mare scop necesita pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai tarziu sa primesti ce ti se cuvine.

  Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) photo Signo 3_thumb.gif

  Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. Daca ai fi asteptat sa se intample fara atatea temeri inoculate in suflet, cu siguranta efectele neplacute ar fi fost mult mai mici, dar ti s-a creat permanent o asteptare neagra care acum, iata, isi arata coltii.

  Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie) photo Signo 8_thumb.gif

  De ce stai sa numeri piedicile, riscurile, inamicii? Nu asta conteaza acum, ci trebuie sa te incarci cu o doza mare de gandire pozitiva sigur ca oricare din acesti factori perturbatori de care esti constient va fi dat usor la o parte. Daca numai asta vezi in jur, e normal sa dai piept numai cu hopuri, dar daca faci complet abstractie de eventualele puncte sensibile, vei vedea ca lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce iti doresti. Numai daca te copleseste negativismul, senzatia de neputinta, frica de a incerca si influentele nefaste din afara vei da gres, dar daca iti spui in permanenta e OK, esti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui sa spui? Da, pot, totul merge bine!

  Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie) photo Signo 6_thumb.gif

  O faci pe nestiutorul in fata unei persoane care are pretentii mari de la tine, dar e mai bine sa recunosti sincer ca nu ai solutie la problema de fata decat sa abordezi o atitudine falsa, care nu te reprezinta. Cinstit ar fi deci sa spui clar ce nu stii si sa ceri un sfat experimentat, deoarece intotdeauna ai ceva nou de invatat de la altii. Iti accepti pozitia de invatacel in fata unui mentor care va aprecia corectitudinea ta si iti va preda o lectie folositoare de viata. De maine nu vei mai spune ca nu stii, ci ca tocmai ai invatat acel lucru!

  Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) photo Signo 7_thumb.gif

  La gesturile tale de prietenie si de simpatie nu primesti chiar semnalele dorite, de parca ti-ai risipi emotiile pe cine nu merita. Esti prea generos cu oameni pe care ii indragesti sincer si care nu iti ofera inapoi decat critici, vorbe dure, o stare apasatoare de tensiune si tot felul de reactii pe care nu le sperai de la ei. Fii mai precaut cand vine vorba sa-ti oferi prietenia, pentru ca nu toata lumea stie sa se bucure de prea plinul tau de bunatate. Unii nu vor face decat sa profite de ce ai tu de oferit, uitand sa ofere si ei ceva bun.

  Pesti (19 februarie – 20 martie) photo Signo 9_thumb_1.gif

  Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti ceea ce-ti doresti tu cel mai mult, deoarece cheia succesului sta numai la tine! Nimeni altcineva nu-ti va oferi pe tava roadele la care visezi cu ochii deschisi, ci chiar tu esti initiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apuca-te serios de treaba, nu renunta nici in cele mai dificile momente, si gaseste permanent noi si noi idei creative care sa te duca mai repede la telul propus. Esti persoana cea mai in masura sa duca la indeplinire un asemenea scop, pentru ca, in fond, e interesul tau la mijloc si l-ai ales in functie de puterile tale. Vrei, poti, deci ce mai astepti?

  Sursa:romaniatv.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s