Cine oare, cine oare sunt ana&anda


Ne-am cunoscut in virtual, parca ieri a fost dar au trecut totusi trei anisori (buni si frumosi cu ceva intemperii din partea unora dar noi suntem mereu pregatite si avem fulgarinul la noi) :D :P

Suntem doua fete cucuiete, una mai cucuiata iar cealalta la jumatatea cucuiului celeilalte :D
Ce putem spune este ca pentru noi virtualul nu se deosebeste de real. Caracterul omului nu-l schimba nici realul, nici virtualul. Cu el ne nastem si doar mai putem face mici retusuri, daca nu suntem prea plini de “EU” sa ne credem fara pete. Important este ca prin multe puncte comune, am trasat o “dreapta” prietenie care s-a intarit de la o zi la alta, precum in otelarii , se caleste otelul.
Suferim de optimism, fara sa ne produca dureri :D , durerile vin de la ipocrizia, neomenia si mai stim noi , ce umple sacul unora care se dau drept oameni. Veselia este la ea acasa si mai ales cand ne gasim printre dragii nostri enigmatici , ascultatori ai postului de radio on line Enigma. Sa te tii jocuri si dansuri de am cam accidentat scaunele din dreptul biroului :P
Dar sa stiti ca nu suntem de capul nostru : suntem proaspat si de mult casatorite iar sotii nostri sunt iubiti si ingrijiti cu de toate mai ales mare mestereala de la bucatarie vine. Ca doar fete cuminti am invatat din batrani ca la un moment dat dragostea trece si prin stomac :!: Insa va spunem la modul cinstit ca suntem daruite din partea lor cu multa, multa iubire.
Suntem crestine dar fara sa ne batem cu caramida-n piept de religiozitatea nostra. Cam atat , n-as vrea sa o lungim prea mult si cred ca v-am spus suficient ca sa intelegeti cine suntem noi ana & anda. Daca totusi nu va este suficient, va invitam sa popositi pe blogul nostru unde o sa aflati mai multe despre noi si speram ca veti fi de acord cu noi ca o sa dati de “totceimaibun”.

Advertisements

46 responses to “Cine oare, cine oare sunt ana&anda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s