Aliat romano-francez ?


Si cate alte mistere or mai fi de care nu se stie sau de care nu se vrea sa se tina seama!

Pierre Moscovici
Fatalitate , nu ?

=============

PIERRE MOSCOVICI, EVREUL ce l-a facut presedinte pe Francois Hollande in Franta. Detalii esentiale despre STRAMOSII LUI BOLSEVICI din Romania. Cum lucreaza ILLUMINATI in Romania, lucreaza si in Franta …

Iata ce putem citi in articolul Tatăl celui care l-a făcut preşedinte pe Francois Hollande în Franţa este român, născut la Brăila:

România are “pile” în noua administraţie din Franţa: Pierre Moscovici, 54 de ani, şeful de campanie a lui Francois Hollande, noul preşedinte al Franţei, este pe jumătate român.
Tatăl său, Serge Moscovici, profesor de psihologie socială, s-a născut la Brăila într-o familie de evrei în 1925 şi a fost membru în ilegalitate al Partidului Comunist Român. El a plecat din România în Franţa în 1948.
Pierre Moscovici cunoaşte foarte bine România, fiind chiar raportor al Parlamentului European pentru aderarea României la Uniunea Europeană înainte de 2007. El chiar a declarat la un moment dat în Parlamentul european că se simte “pe jumătate român”.
“Raportorul din Parlamentul European Pierre Moscovici a subliniat necesitatea ca guvernul român să fie mai performant în satisfacerea cerinţelor integrării”, scria analistul Silviu Brucan pe 5 decembrie 2005 într-o opinie în Ziarul Financiar.
Pierre Moscovici a studiat la ENA – Ecole Nationale D’Administration, şcoala de elită a administraţiei franceze, unde i-a fost profesor chiar Dominique Strauss-Kahn. Din 1997 până în 2002 a fost Ministru pentru Afaceri Europene în guvernul Lionel Jospin. În 2004 a fost ales vicepreşedinte al Parlamentului European.
El este citat acum de presa franceză ca un posibil premier al noului guvern socialist, alături de un alt nume puternic al stângii franceze, Martine Aubry. Pierre Moscovici a fost chiar enumerat anterior printre posibilii candidaţi ai stângii la Preşedinţia Franţei.
Duminică seară, toate rezultate parţiale indicau victoria lui Francois Hollande cu 52% în faţa lui Nicholas Sarkozy.

Geoană şi Moscovici în 2001Petre Roman, ministrul de externe al României în 2000 şi Pierre Moscovici

În vizită în România în 2005
să urmărim câteva evoluţii.
Mai întâi, o relaţie mai occidentală: Pierre Moscovici, membru al parlamentului francez, şi al celui european, etc, fost comisar european pentru România. El este fiul unui luptător bolşevic din Brăila, care s-a făcut parte din mişcarea de propagandă bolşevică în România, şi care s-a refugiat în Occident, după venirea la putere a facţiunii româneşti a bolşevismului. Dar, mai mult, dacă ne ducem ceva mai în spate ne întâlnim cu cel mai important Moscovici, care este bunicul celui dintâi.
Să pornim cu începutul – adică cu bunicuţu‘: Gelbert Moscovici (fratele liderului social – democrat Ilie Moscovici) care a mai fost cunoscut – în documentele PCR – şi sub numele de Alexandru Bădulescu sau Ghiţă Moscu.
Vom folosi câteva citate din lucrarea „România ca o pradă” de Radu Theodoru:
„De la început fac distincţia netă dintre iudeo-comunismul bolşevizant şi kominternist dominant până în deceniul 3 şi mişcarea muncitorească destabilizată, deturnată şi intoxicată de acesta. Comunismul din România a fost o marfă evreiască de import. Lucrul reiese clar din analiza structurii conducerii partidului comunist al anului 1921; al delegaţiilor acestuia la diferitele congrese organizate de Komintern, al fracţiunilor fugite peste hotare. (…)
La Viena exista o facţiune condusă de Gelbert Moscovici, reprezentantul României la Comintern care milita pentru metode teroriste.(…)
• În 1921 la al III-lea congres al Kominternului, singurul membru din delegaţia peceristă ales ca membru al Comitetului Executiv al Internaţionalei comuniste a fost evreul Gelbert Moscovici. Au participat 14 militanţi comunişti reprezentând un grup de emigranţi aflat în URSS şi alt grup fugit din ţară. Iată-i: Gelbert Moscovici, Dobroceaev zis Bonaparte, Al. Starâi zis Bodeev, N. Gorniski zis Turcescu, C. Palade zis Georgescu, Saul Ozias zis Sandu, Al. Lichtblau zis Hugo şi încă unul de acelaşi calibru cu numele pierdut prin arhive.
• Cu începere din 1924 Comitetul Central al PCR, ziarele, organele teoretice de presă ale acestui partid iudaizat la vârf: SOCIALISMUL; MUNKAS; LUPTA COMUNISTĂ; LUPTA DE CLASĂ; propagă ideile Kominternului, adică România este un stat multinaţional şi militează pentru autodeterminarea minorităţilor, vizând ungurii din Transilvania şi mixtura iudeo-găgăuză-rusească din Basarabia.(…)
• Din conducerea PCR în acel timp: Elek Koblos -secretar general, Marcel Pauker, David Fabian, H. Sternberg, M. Kohane, I. Fonagy, Al. Dobrogeanu-Gherea, B. Stefanov, S. Margulies, H. Gherstein.(…)
• La 8 august 1924 se elaborează planul de declanşare a operaţiunilor zise „revoluţionare” din România. Preşedintele planificatorilor, V. Kolarov, este membru al Comitetului Executiv al Kominternului. Cum consider acţiunea de la Tatar-Bunar ca pe expresia tipică a uneltirilor iudeo-bolşevice împotriva unităţii naţionale, dezvăluind până la ultimele consecinţe obiectivele războiului psihologic, citez pe larg din Proiectul de Operaţie al comuniştilor din România aprobat de Comitetul Executiv al Internaţionalei Comuniste la 8 august 1924, subliniind că după părerea mea, iudeo-comuniştii din România erau implicaţi adânc în alcătuirea planului şi aveau misiuni exacte în desfăşurarea lui:
(…) Ca principiu s-a admis că în toate acţiunile ce vor avea loc în statele din Balcani, Uniunea Sovietică să nu participe oficial. Ajutorul efectiv, cu oameni şi mijloace materiale este dat numai de comunişti grupaţi în cen­tre, care-şi iau asupră-şi responsabilitatea pentru ei. Planul se reduce la următoarele acţiuni: întreaga Românie este împărţită în cinci zone.
(Iată, planul de împărţire a României, în zone – chiar dacă doar cinci, faţă de opt, câte a anunţat Traian Băsescu. El nu este, aşa cum vrea să pară, nou, ci este o etapă în îndeplinirea planului de dezmembrare a României. Nota noastră)
Prima zonă, sau cea de Nord, cuprinde raionul Bucovina, în care, drept focare de propagandă şi cen­tre pentru viitoarea revoluţie se indică: Cernăuţi, Comeanca, Beiţina, Pârcani, cu direcţia generală spre Iaşi. (…)
A doua zonă e Basarabia propriu-zisă. În raionul Basarabia nu se presupune nici o acţiune de seamă. Numai la sud, aproape de vărsarea Nistrului până la gura Dunării, va trebui să aibă loc partea principală a revoluţiei. Drept câmp de operaţii apar: Tusla, Tatar-Bunar, Vâlcov şi Cărţoi. (…)
A treia zonă, Sud-Răsărit, cuprinde Dobrogea românească şi întreaga Silistră. Ca centru al revoluţiei este indicat Călăraşi-Silistra-Mânăstirea. (…)
A patra zonă cuprinde raionul Banat şi Ungaria de răsărit. Ca centru se indică: Lugoj, Simeria, Caransebeş. (…)
Tot astfel în zona a cincea, care cuprinde partea de Nord, Ungaria răsăriteană şi Transilvania au centrul la Cluj-Dej şi Oradea. Aici pot avea loc numai demonstraţii, desfăşurându-se numai acţiuni mici cu detaşamente de lucrători şi ţărani.
Conducerea generală a operaţiei în zona întâi şi a cincea au luat-o asupra lor tov. Bădulescu (n.n. să fim foarte atenţi, Bădulescu fiind numele conspirativ al evreului din conducerea PCR Gelbert Moscovici, fapt care demonstrează clar complicitatea Comitetului Central al PCR în 1924 la planul şi acţiunile armate de dezmembrare a României) Zicinski, Rarenciuc şi Koz.
În a doua zonă German, Goldstein şi Griitzenberg.
În a treia şi a patra, tovarăşii Kalifarski, Rankevici, Mironovici Ivan, Karl Koz şi Weisenbrog.
Conducerea generală a revoluţiei, Comitetul Executiv o încredinţează troicii speciale compusă din tovarăşii Bădulescu (Gelbert Moscovici), Goldstein şi Kalifarski..” Am citat, selectiv, din lucrarea lui Radu Theodoru, „România ca o pradă”.
Acesta este bătrânul Moscovici, un adevărat luptător bolşevic cominternist, părinte al propagării bolşevismului în România – ca formă de dezmembrare a statului român.
Acum, despre tătic: despre Serge Moscovici nu se ştie prea mult nici acum în România, „ţara sa de origine”. Când comisarul UE, Pierre Moscovici, a întocmit raportul care facilita intrarea României în acest organism, s-a amintit, fugitiv, şi de tatăl său: „Persecutat înainte de 1944, ca evreu, Serge Moscovici devine militant comunist”, dar în anii următori, după ce bolşevismul cominternist, care a introdus în România dictatura comunistă, a pierdut partida (până în 1989!), Serge Moscovici „constată că a făcut o greşeală” şi se refugiază în Occident – unde face o mare carieră ca om de ştiinţă. În nici un dicţionar sau document public nu se precizează ce activitate a avut ca activist bolşevic cominternist şi care îi sunt înaintaşii – ceea ce se găseşte ca notă biografică este că Serge Moscovici a fost fiul unui „negustor de cereale” din Brăila. Despre celelalte ramuri ale familiei sale nu veţi găsi nimic, la suprafaţă. În acest caz sunt mai mulţi cominternişti, de toate naţionalităţile, care au făcut aceiaşi „constatare” – de fapt, care nu au mai putut face faţă noii politici comuniste (începând cu Gheorghe Gheorghiu-Dej), semnată, de această dată, de conducători care nu erau evrei, dar care au fost, la rândul lor, deosebit de nocivi pentru români, în deceniile următoare.
Şi astfel ajungem în zilele noastre cu această „minunată” genealogie a familiei de luptători împotriva românilor, Moscovici – fireşte ceea ce am scris aici sunt doar câteva linii referitoare la această genealogie. Rudele sunt cu mult mai multe şi ca urmare activitatea familiei este cu mult mai „bogată”. Cu alte cuvinte, subiectul este mult mai vast.
În sfârşit: „prietenul României”, în zilele noastre, şi totodată comisar UE pentru România (este fiul lui Serge Moscovici), Pierre Moscovici – francez, deci pronunţia numelui nu mai este aceiaşi (rusească) cu cea a înaintaşilor săi. Despre el nu este interesant să spunem multe lucruri în plus. Dar, ceeace nu am menţionat despre înaintaşii lui Pierre Miscovici – de fapt, am lăsat ca un fel de surpriză, este că amândoi şi încă vreo două rude au fost comisari sovietici pentru România. Iată cum se închide – sau doar continuă, fiindcă nu ştim ce comisariate ne mai rezervă viitorul – acest arc peste timp: înaintaşii comisari sovietici pentru România – „tânărul” de astăzi, comisar european pentru România.
Cititi va rog si:


Advertisements

One response to “Aliat romano-francez ?

 1. ”O analiza istorica necesara: MORALISTII LUMII….

  In ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si
  dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. In acelasi timp, nevertebratele care conduc aceasta tara fac sluj
  in fata impertinentei externe. Desigur, unul dintre primele lucruri care
  trebuie rezolvate este aceasta aberatie biologica in virtutea careia,
  intr-o tara cu multe vertebrate, in varful lantului trofic se afla indivizi fara coloana vertebrala. Este evident ca Romania se confrunta cu o conspiratie a acestor specimene care, pentru a-si pastra locurile privilegiate, se inghesuie unele in altele si isi tin de “sase” pentru ca lumea sa nu afle ca sunt doar niste lipitori lacome, descendente ale taratoarelor bolsevice care ne-au otravit cultura si spiritul national.
  Sa revenim insa la moralistii din afara tarii si sa ii cunoastem mai bine.
  Iata care este adevarul despre pionierii democratiei, ai drepturilor
  omului, ai umanismului s.a.m.d.:

  FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata
  cateva dintre acestea – Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Frantei:
  In plus jumatate din Franta a fost colaboratoare cu Germania in al 2-lea razboi mondial si asta nu pare sa deranjeze atat de mult cat alianta
  Romaniei cu Germania.
  A facut masacru in coloniile din Nordul Africii cand acestea si-au cerut independenta si chiar dupa dobandirea independentei au intervenit direct sau indirect in evenimentele politice ale fostelor colonii.

  ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial si sclavagist pentru o perioada de timp (in America) – a cuprins peste 25%!!! din suprafata uscata a Terrei.
  Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea – India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Imperiului Britanic:

  RUSIA: tara in care s-a nascut comunismul, o pacoste si o nenorocire
  pentru Romania. Si-a consolidat pozitia de putere mondiala si prin crimele si jaful la care si-a supus tarile vasale. Iata cateva dintre tarile
  exploatate de Uniunea Sovietica – Romania, Moldova, Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazakstan, Uzbekistan, s.a.. Mai jos puteti vedea harta Uniunii Sovietice:

  SUA: Intemeiata pe genocidul indurat de indienii americani carora
  europenii le-au ocupat pamintul pe care locuiau de mii de ani. Populatii intregi exterminate, infometate, alungate in rezervatii ca niste animale salbatice ca sa faca loc foamei de inavutire a colonistilor europeni. Cea mai mare tara cu oranduire sclavagista dupa caderea Imperiului Roman ce inca a practicat segregarea rasiala pana prin anii 60. Exepmlu al democratiei si iubirii crestine? Poate o ora Dumineca la biserica.
  Aventurile militare germane din cele doua razboaie mondiale i-au accelerat industrializarea si inarmarea si i-au transformat in jandarmul planetar.
  Fortati si de expansionismul Rusiei si Chinei comuniste SUA, dupa Al
  Doilea Razboi Mondial a purtat mai mult de 10 razboaie importante –
  Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte
  interventii militare in toate colturile planetei mai mult sau mai putin
  legitime. A rasturnat regimuri instalate democratic si de frica
  comunismului a sustinut dictatori corupti si sangerosi atat pe
  continentul American (Chile, Argentina etc) cat si Africa (Mobutu in
  Congo) sau Asia. Au finantat in America Centrala grupari armate teroriste vinovate de crime pe banda rulanta. Nu le-a pasat ca poate oamenii saraci din acele tari aspira la acelasi nivel de prosperitate si democratie ca in SUA. Sub masca apararii drepturilor omului si cu ajutorul institutiilor financiar bancare multinationale au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: “Sa le luam petrolul libienilor!” In Afganistan mai important decat Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-si mentine suprematia. Desigur ca se pune si intrebarea ce se intampla cu planeta daca nu contrabalansau amenintarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai buna? Putin probabil daca ne uitam ce a insemnat gulagul Sovietic si revolutia culturala din China unde se taiau degetele pianistilor.

  GERMANIA: izvor al culturii si tehnicii europene a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale – zeci de tari ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!! Au infaptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost facuti sclavi epuizati prin munca silnica, au fost gazati, si arsi in cuptoare precum gunoaiele. Este un fapt ce nu se va sterge din memoria colectiva a lumii pana la sfarsitul istoriei universului. L-au ajutat pe Lenin sa revina in Rusia ca sa il submineze pe tar si stim ce a urmat. Au impartit Polonia si Romania cu Rusia si Ungaria. Atacandu-l l-au fortat pe Stalin sa transforme URSS in superputere mai repede decat isi imaginase el. La incetarea ostilitatilor tragedia in spatele cortinei de fier a continuat pentru tarile ocupate de armata rosie in timp ce Germania ajutata de fostul dusman SUA s-a recladit si a prosperat. Noi am platit 10 ani datorii de razboi URSS-ului ca tara invinsa.

  AUSTRIA si UNGARIA:
  • Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei si a Ungariei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate. Toti cei care trudeau si erau taxati astfel incat balurile vieneze sa functioneze nu prea o faceau de bunavoie si cand se rasculau ori erau impuscati ori eviscerati (trasi pe roata) si alte lucruri ce nu prea au incaput in partiturile muzicii clasice ale epocii. In rest ordine curatenie si civilizatie, nu?

  SPANIA si PORTUGALIA : vinovate de un urias genocid prin exterminarea indienilor din America Centrala si de Sud masacrati torturati arsi pe rug convertiti cu forta la crestinism transformati in sclavi ca si negrii adusi din Africa urmata de jefuire sistematica a resurselor naturale si in deosebi a aurului si argintului care au relansat economia nu doar din peninsula Iberica ci din toata Europa Occidentala.
  Descoperirea Americii ar trebui marcata cu o zi de doliu la nivel
  planetar nu cu serbarile indecente pentru inceputul genocidului american.
  Ambele tari si nu numai, poarta uriasa rusine a comertului cu sclavi
  destinati plantatiilor din SUA, America Centrala si de Sud care au
  prosperat prin munca acestor oameni vanati ca animalele si adusi in
  lanturi de la mii de kilometric (cei care supravietuiau calatoriei). Tari
  profund crestine cu catedrale pana la cer nu?

  ITALIA: a avut colonii in Africa de Est si a visat ca alaturi de Germania sa participe la marele jaf planetar dar desi au fost initiatorii
  fascismului european nu au fost considerati tara invinsa pentru ca
  italienii si-au tradat aliatul si pe IL DUCE la timp. Atat italienii cat
  si nemtii i-au sustinut in masa pe Musolini si pe Hitler crezand ca
  nemernicia se va infaptui fara costuri prea mari in sunet de fanfare, pas de defilare, cativa evrei si comunisti asasinati, falfait de
  steaguri si cam atat. Romania n-a avut acest noroc si cand ar fi vrut sa
  paraseasca alianta nu i s-a permis. SUA si URSS erau intelese deja. Cand i s-a permis era prea traziu si oricum fusesem vanduti deja la
  schimb.OLANDA: Mai intai colonia Africa de Sud (pierduta in favoarea Britanicilor) si apoi coloniile din Asia de Sud Est au fost o mana cereasca aducand profituri uriase pentru micul stat care nu ne vrea astazi in Schengen.
  Romania a fost invitata la masa bogatilor lumii sa puna pe masa tot ce
  are: oameni, resurse naturale etc, ca sa aseze scaunele, sa scuture fata
  de masa, sa curete covoarele si sa manance resturile la masa servitorilor.
  Iar la asta si-a dat concursul intrega clasa politica post-decembrista
  pentru ca le iesea si lor de-o vila, de o masina, si pentru cei mai bine plasati de ceva milioane de euro. Ca si in trecut efectele acestei post-colonizari mascate se vor vedea mai tarziu.

  BELGIA; A exploatat din greu resursele minerale (cupru diamante etc), si
  naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa). Plecarea lor a
  lasta o tara in razboi civil care a fost impinsa in dictatura aspra si
  corupta a lui Mobutu (sustinut de CIA ca sa nu intre rusii) dupa a carui
  disparitie a revenit la razboiul civil, interethnic, si saracia. Detine
  minerale strategice pe care multi si le doresc. Ghinionul congolezilor.

  ELVETIA: pe langa ceasuri si ciocolata a mai adapostit in banci si aurul nazistilor si al americanilor, al rusilor, al oricui, al infractorilor si
  mafiotilor de pretutindeni si nenumarate bunuri si valori furate din toate colturile lumii. Cand ai atatia bani in banci parca iti vine sa iti speli si sa iti apretezi rochita de doua ori pe zi. Cum sa nu tii lectii de morala si eficienta manageriala sarantocilor?

  JAPONIA: Tarile din Asia poarta o vie amintire din razboiul mondial legata de atrocitatile comise de inalta civilizatie japoneza care a aruncat asupra lor nu flori de cires si poezie, ci bombe, si a trecut prin
  baionete si copii si femei, si a supus la torturi si umilinte inimaginabile polulatiile ocupate. Casa imperiala ar trebui saptamanal sa ceara iertare acestor natiuni pentru tragedia de care este si ea direct
  raspunzatoare dar se abtine pana in ziua de azi. Probabil ca originea
  divina le interzice acest lucru. Sunt detestabili.
  La fel ca si Germania fostul inamic, SUA i-a ajutat sa redevina ce au fost si mai mult decat atat.

  CHINA: inchisa in ea insasi mii de ani acum incepe sa scrie pagini
  surprinzatoare in istoria lumii si deja a modificat niste echilibre economice ce dainuiau de ceva vreme. Ramane de vazut pana unde si ce va induce asta in insasi structura sociala si politica a Chinei. Sa speram ca fara convulsii, pentru ca ar fi tragic pentru noi toti. Partidul unic insa este o garantie ca vor fi convulsii, dar nici un astfel de colos fie si pluripartinic nu garanteaza linistea si pacea, mai ales daca se pune pe facut politie internationala in slujba democratiei.
  Exista o singura regula: toate aceste mari puteri democratice isi urmaresc doar propriile interese economice si strategice. Naivii cred altceva.
  Noi ne lipim cand de unii cand de altii in speranta ca ne vom realiza si
  noi interesul national. OK, dar putina demnitate nu ar strica.

  Desigur, lista ororilor infaptuite de tarile “dezvoltate/civilizate” din
  Occident si Extremul Orient care si-au consolidat puterea si prosperitatea pe crima si jaf este mai larga dar ma opresc aici. Prin urmare, oameni buni, trebuie sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinenta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma ei reprezinta tari care au “mainile” patate de sange si prin ce au facut nu de mult sunt antiteza a ceea ce predica. Daca adevarul ar fi respectat, toti acestia ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, “va rugam sa ne iertati!”. Nu ne putem astepta la asta pentru ca si ei fac parte din aceeasi specie de nevertebrate ca cei care conduc Romania, o specie inferioara din punct de vedere moral care, asa cum spuneam la inceput, nu trebuie sa mai fie in varful lantului trofic din motive de incompatibilitate biologica!

  Astazi atacurile si invaziile nu se mai fac doar cu armata ci si prin
  instrumente economice financiare bancare si bursiere controlate tot de cei mentionati anterior.

  Si daca e sa privim la acel trecut care ne reprezinta pe noi, romanii, iti
  amintesc, cititorule, ca suntem urmasii unui popor care NU AVEA SCLAVI, UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULUI SI CARE CREDEA IN NEMURIRE INAINTE DE CRESTINARE. Asta este ceea ce defineste natura noastra profunda si depinde de noi ca traditia inalt spirituala a DACILOR sa reinvie. Sau macar spiritul de la Marea Unire.

  Din pacate se pare ca treptat ne transformam nu in europeni ci in altceva o masa amorfa de locuitori inerti ai unei tari manelizate si care ne apartine din ce in ce mai putin.
  Apreciez si beneficiez de confortul civilizatiei europene dar mai devreme sau mai tarziu trebuie sa constientizam cu ce costuri s-a realizat si cine plateste factura ca sa fie mentinuta si dezvoltata.
  Sunt pro-european dar pro-adevar nu pro-ipocrizie.
  Emil Boboc”

  Iubiţi prieteni!
  Vă recomand să citiţi acest articol şi să vă spuneţi părerea. Eu îl apreciez în general, dar, în privinţa actualei conduceri a Guvernului trebuie să mai nuanţăm un pic.
  În legătură cu hărţile la care face referire autorul am considerat că nu este necesar să le reproduc; ele pot fi găsite chiar în manualele de istorie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s