I-AM CERUT LUI DUMNEZEU…


Free Image Hosting

I-am cerut lui Dumnezeu să-mi îndepărteze obişnuinţa. Dumnezeu a spus: Nu Eu trebuie să ţi-o îndepărtez, ci tu trebuie să renunţi la ea.
– I-am cerut lui Dumnezeu să-l vindece pe copilul meu handicapat. Dumnezeu a spus: Sufletul său este întreg, iar corpul său este trecător.
– I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea răbdare. Dumnezeu a spus: Răbdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acordă, ea se învaţă.
– I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea fericire. Dumnezeu a spus: Eu îţi dau binecuvântare; fericirea este în tine.
– I-am cerut lui Dumnezeu să mă scape de durere. Dumnezeu a spus: Suferinţa te face să laşi la o parte grijile lumeşti şi te aduce aproape de Mine.
– I-am cerut lui Dumnezeu să crească sufletul meu. Dumnezeu a spus: Tu trebuie să te creşti pe tine însuţi, dar Eu Mă voi îngriji ca să fii roditor.
– I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea să-mi încânte viaţa. Dumnezeu mi-a spus: Eu ţi-am dat viaţa, aşa că poţi să te bucuri de toate lucrurile.
– I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să-i iubesc pe apropiaţii mei, aşa de mult cât mă iubeşte El pe mine. Dumnezeu a spus: – Da… în sfârşit, eşti pe drumul cel bun!

Free Image Hosting

Advertisements

5 responses to “I-AM CERUT LUI DUMNEZEU…

 1. 😥 😥 😥
  nu pot,nu pot iubii oamenii rai ,perversi,invidiosi…
  NU POTTTTTTT ❗ ❗ ❗
  😥 😥 :cry:…

 2. Nu te necaji iubito, nimeni nu poate sau nu vrea pt. ca exista nu vreau , nu nu pot, nici nu ne-am pus problema sa incercam vreodata, din start am zis ca nu putem dar nu trebuie sa-i iei in brate si sa-i pupi, trebuie sa intelegi si sa-i accepti asa cum sunt ei pt. ca tot ai lui D-zeu sunt si ei numai ca au ales o cale gresita , nu pe cea pe care a vrut-o D-zeu ci pe cea a celui rau care le este stapan, trebuie sa-i iertam si sa-i intelegem , chiar sa incercam acolo unde se poate sa indreptam anumite actiuni dar macar sa ne rugam pentru ei ca pentru aproapele nostru si incet, incet, capatam putere sa acceptam mai multe. Mereu D-zeu ne-a dat exempla din viata noastra zilnica si noi am ignorat sau am intors spatele spunand ca nu putem. Mandria, orgoliul nostru sunt mai puternice decat intelegerea si toleranta, ne suparam pe cineva penru fapte marunte si nu-l mai vrem lanaga noi doar ca ne-a deranjat pe noi, eu spun acest lucru pentru ca toti oamenii procedam la fel, sa nu se inteleaga ca fac atingere cuiva. D-zeu poate indura de la noi multe pentru ca ne iubeste, noi nu putem indura si ierta lucruri marunte de la un seaman de-al nostru. Macar unde se poate sa cautam sa trecem peste ce nu ne place si sa incercam sa privim sub alt aspect ca sa putem convietui cu totii ca fratii si sa-i aducem multumire lui D-zeu.

 3. iubita ma faci sa ma simt prost,asta pt k ma stiu cum sunt ,eu intorc spatele cui ma supara,nu mi place :(asa cum eu nu supar pe cineva,nici acel cineva sa ma supere pe mine,pt ce sa trec peste,sa se poata repeta iar si iar(DA NU SUNT FRAIERA NIMANUI)??? sincer nu vad rostul !inotorc spatele si mi vad de drumul meu
  in rest,sanatate si numai bine ❗

 4. Eu am facut un comentariu , nu am intentionat sa te necajesc. Dar fiecare face cum simte si cum intelege, insa cine considera ca un om este fraier doar pentru ca incearca macar sa inteleaga si sa fie mai tolerant la anumite comportamente , acela este fraier nu persoana in cauza. Sunt lucruri marunte si lucruri mari , depinde de unde incerci sa capeti puterea pentru a face sa mearga spre bine. Si eu sunt in faza ca nu pot sa vorbesc cu cineva care desi am incercat de cateva ori sa las de la mine si sa duc relatia a continuat cu jigniri si vorbe pe la spate si sigur ca am preferat sa ignor decat sa mai incerc, nu sunt inca suficient de inteleapta si nu am gasit putere sa merg mai departe. Nu sunt nici eu asa iubitoare pe cat tot incerc sa am puterea sa ajung. Cred ca-mi mai trebuiesc vreo 5 vieti sa ajung asa cum trebuie ca sa incep abia sa intru pe calea cea buna.

 5. Este mare lucru dragostea. Cu adevărat dragostea este un mare bine. Singură, uşurează ce este greu şi face pe om să sufere diferitele necazuri ale vieţii cu aceeaşi inimă neschimbată. Dragostea poartă sarcina fără să simtă greutate şi face dulce ce este amar.
  O, nobilă dragoste de Hristos, tu aprinzi în om râvna spre fapte mari şi-l întăreşti tot spre mai desăvârşire. Adevărata dragoste caută la lucrurile
  înalte din împărăţia lui Dumnezeu şi nu vrea să se tăvălească în noroiul pământului.
  Nimic nu e mai dulce decât dragostea, nimic mai tare, nimic mai înalt, nimic mai bun în cer şi pe pământ; căci dragostea din Dumnezeu s-a născut, şi pentru aceasta, înălţându-se deasupra tuturor făpturilor, află loc de repaus numai în Dumnezeu.

  Cel ce are dragoste aleargă, zboară, este vesel, este slobod şi nimic nu-l ţine. Dragostea dă toate pentru toate şi are toate întru toate, pentru că ea nu află odihnă decât numai în unica Fiinţă Prea Înaltă de unde porneşte şi curge tot binele. Dragostea nu se uită la daruri ci mai presus de toate darurile se ridică la dăruitor. Dragostea nu simte greutate, nu ştie de osteneală, s-apucă de lucruri mai presus de puterea sa şi nu zice niciodată „nu pot”, crezând că ea poate toate. Pentru aceasta şi poate toate şi face fapte pentru care cel ce n-are dragoste se străduieşte în deşert.

  Dragostea dormind nu doarme, ci priveghează. Nici o osteneală nu o oboseşte, nici o legătură nu o strânge, nici o frică nu o tulbură, ci ca o văpaie vie, ca o făclie aprinsă, se înalţă spre cer şi-mi deschide trecere sigură prin toate împotrivirile. Cel ce are dragoste, pricepe ce înseamnă cuvântul acesta. Aprinsul dor al sufletului ce iubeşte se înalţă la Dumnezeu ca o strigare mare: Dumnezeul meu, dragostea mea! TU, tot al meu! Eu tot al Tău! Lărgeşte inima mea, Doamne, şi o umple de dragoste, ca lăuntrul meu să guste cât este de dulce a iubi, a mă topi şi a înnota în dragostea Ta! Amin.

  – din cartea „Urmarea lui Hristos”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s