DESPRE PSIHOTRONICA


Vă ofer acest articol interesant! Sper să nu vă speriaţi citindu-l!
Cuprins
1. Definiţie.
• 2. Determinări prin cercetări ştiinţifice
• 3. Scurt istoric [1]
• 4. Baza științifică a psihotronicii
o 4.1 Teorii și tehnici utilizate
• 5. Bioenergii. Relația materie – spirit.[4]
• 6. Note
• 7. Premieră în România
• 8. Film
1 Definiţie
Psihotronica este disciplina biofizică ce studiază interacțiunile psihice la distanță. Obiectul de studiu al psihotronicii îl constituie fenomenele parasenzoriale (paranormale) care sunt denumite și fenomenele PSI.

2. Determinări prin cercetări științifice.
Cercetătorii au reusit sa descopere modalităti de dezvoltare a unor capacităti de punere în evidență a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt încă explicate științific (percepția extrasensorială-PES, telepatia, telekinezia ș.a.). Ca urmare a numeroase experimente efectuate pe baza unor protocoale riguroase și sub strictă supraveghere a unor oameni de știință și specialiști în diferite domenii, s-a conturat concluzia că există persoane cu aceste capacitati parasenzoriale / paranormale.
3. Scurt istoric [1]
Un istoric succint al cercetărilor în domeniul parapsihologic arată sfârșitul secolului al XIX-lea ca timp al “nașterii” primelor societăți metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Este de menționat numele francezului Max Dessoir care a înlocuit vechiul termen “metapsihica” cu cel de “parapsihologie”. Cele mai rudimentare tehnici de influențare la distantă, de manipulare, sunt cunoscutele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar și manipularea prin intermediul radioului și presei scrise, folosite de Franța, Anglia și Germania (pe frontul primului război mondial se auzeau foarte des difuzoarele inamice cu texte defetiste) iar mai aproape de noi în timp, prin persuasiune și programare neurolingvistică. În Decembrie 1989 și după, s-a vorbit mult de un așa-zis “atac PSI” asupra României, cu consecințe nefaste asupra populației. Acest lucru este perfect posibil, dar, probabil, nu vom afla ce s-a întâmplat cu adevărat decât peste mulți ani. Același lucru se pare ca s-a întâmplat în conflictul transnistrean. Cercetările asupra paranormalului s-au făcut și se fac încă în multe țări, dintre care SUA, Rusia, China și Cehia ( încă în 1942 în Cehia a apărut lucrarea “Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism” ) sunt cele mai cunoscute.
4. Baza științifică a psihotronicii
4.1. Teorii și tehnici utilizate
Există posibilitatea de a se efectua controlul psihic al mintii, respectiv ca starea psihică – creierul – să fie influențată de la distanță. [2] Pentru a explica evenimentele psihotronice, este necesar să se facă apel la cunoștințele de fizică. La începutul secolului anterior, Ernst Schrodinger și Werner Heisenberg au formulat legile de bază ale mecanicii cuantice. Această teorie descrie fizica lumii subatomice. Dr. Bell a elaborat o teoremă din mecanica cuantică care afirmă că particulele subatomice sau fotonii care s-au obținut prin divizarea în două a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleași caracteristici. Teorema lui Bell și conectivitatea între perechile de subparticule le-a permis oamenilor de știință să transmită informația în condiții de securitate. Dacă corpul biofizic este un câmp cuantic, atunci când se divide pentru a realiza acțiunea psihotonică, fiecare componentă va cunoaște ceea ce perechea sa din câmpul biofizic a observat. Transmisia cuantică a informației ar putea explica cum informația psihotronică trece de la situl observat la spionul psihic.
Câmpurile morfogenetice – câmpuri energetice care modeleaza viața.
Biologii specializați în studiul celulei știu că genomul uman (cromozomii care alcătuiesc materialul genetic uman) nu conține suficientă informație pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numită blastocist în embrion. Câmpurile morfogenetice biofizice asigură comutarea pe genele specifice și renunțarea la altele, în funcție de pozitia lor în blastocistul din uter. Dacă aceștia se află lângă axa în vârf, ei devin celulele ochiului și ale esofagului. Dacă sunt în partea de jos vor deveni anus, iar dacă sunt în centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Dacă sunt la suprafață vor deveni celulele pielii. Câmpurile biofizice păstrează informația care va determina ca celule identice să devină celule din sisteme diferite, în funcție de pozitia lor. Prin urmare câmpul biofizic conține foarte multe informații care nu sunt conținute în genom. Mai mult, câmpul biofizic poate controla expresia genei. O consecință naturală a acțiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotroniști a unei evoluții în câmpurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de către corpul biofizic, câmpurile morfogenetice din care este alcătuit vor evolua si vor deveni conștiente (conștiența primară). Cu o practică lungă, aceste câmpuri devin autoconștiente (conștiență înaltă), Acest proces permite obținerea unor puternice abilitați psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul să fie capabil sa comute aceste gene între cele doua poziții on si off. Sănătatea și gerontologia (știinta prelungirii vieții active) sunt influențate de aceste descoperiri.
Posibilitatea influențării la distanță prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitățile psihice ale paranormalilor, a fost făcută posibilă de savanții sovietici.
Specialiștii în psihotronică au stabilit că o altă tehnică posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucidă este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de apărare. Astfel, se perturbă biocâmpul individului si se induce o stare depresivă acută, dar și de euforie, care dă un curaj deosebit. Aceste stări se instalează brusc, deci “atipic”, iar subconștientul individului nu se poate apăra. Dacă, pe acest fond, i se transmite – tot sugestiv – mesajul subliminal de a-ș lua viața, rezultă… crima perfectă. [3]
5. Bioenergii. Relația materie – spirit.[4]
Creierul se poate modifica prin folosire. Pot fi micșorate reacțiile lui sau intensificate fără limite, posibilități actualmente doar bănuite. Am dobândit un patrimoniu genetic educativ și cultural ce poate fi transcens prin experiența directă, dacă aceasta este bine condusă. Fizicianul Reynold Johnson spune că atunci când puteri paranormale ca „telepatia, clarviziunea, premoniția sunt dobândite de ființa umană prin evoluție spirituală, nu este exagarat să spunem că limitele universului uman sunt lărgite la infinit și că omul devine un supraom,un zeu…”
Toate cercetările asupra energiilor „psi” scot în evidență realitatea acestora. Prof. Olivier Costa de Beauregard, fizician, a explicat cum privește el parapsihologia: „Veți fi surprinși auzind un fizician care declară că ia in considerare parapsihologia nu în funcție de cazuri spontane, ci ca o concluzie a unei reflecții asupra simetriei interne a disciplinelor de care se ocupă: relativitatea si mecanica cuantică”.
Cum spunea și M Jourdain, fizica modernă este pe cale de a-și da seama că se raportează la Spirit.
Fizica secolului XX (relativitatea, cuantică) precum și alte știinte au ca noutate faptul că tratează materia din punct de vedere spiritual. În încercarea de a înțelege această relație într-o maniera coerentă, se poate ajunge și la constatarea că parapsihologia este validată de ultimele descoperiri ale științei.
Cercetările actuale în domeniul noilor forme de energie au explicat științific telepatia, percepția extrasenzorială, vindecarea spontană, clarviziunea, etc. Cercetarea energiilor „misterioase” se realizează în multe laboratoare și fenomenele psihice care au fost multă vreme neînțelese și ignorate de știintă sunt explicate, descoperindu-se legea fiecarei energii. Oamenii de știință cehi Zdenek Rejdak si Karel Orbel afirmă: „omul si toate ființele vii posedă o energie specială care a fost ignorată până acum în Occident. Pe acestă bioenergie sau energie psihotronică pare să se bazeze fenomenul de psihokinezie; ea ar putea fi și cauza efectului radiestezic și aparent se poate trage concluzia că ea intervine în toate fenomenele psihice”. Bioenergia a fost cunoscută încă din antichitate. Chinezii spuneau că omul este în legătură cu energia vieții ce umple tot Universul. Reicenbach a denumit-o energie odică, iar Blondot energie X. Oamenii de știință ruși preferă denumirea de energie bioplasmatică, iar cei cehi de energie psihotronică. Fizicianul Harris Walker sugerează că particulele elementare se comportă ca și când ar fi guvernate de o forță organizatoare. Fizica cuantică demonstrează că natura este un ansamblu indivizibil, unde totul este în relație: totalitatea universului este prezentă oricând și oriunde. In acestă privință există un exemplu frapant: cel al hologramei. Astfel dacă se rupe o bucată dintr-un negativ holografic pentru a-l pune sub un proiector laser, nu se va obține o parte a imaginii, ci imaginea intreagă. De aici rezultă că imaginea întreagă a fost înregistrată pretutindeni pe placa holografică, în așa fel încât fiecare părticică a plăcii (negativul holografic) reflectă totalitatea.
6. Note
1. ^ Radu Botez –Războiul parapsihologic, extrase/sinteze din articolul publicat in Revista ElyStar OnLine de Parapsihologie si Astrologie – www.parapsiholog.ro/contact.htlm și www.elystar.ro
2. ^ Sinteză a articolului scris de col. dr. Emil Străinu în ziarul Cronica Română din 11 nov 2006 – www.cronicaromana.ro
3. ^ Din articolul „Miliardarul Anghelescu împins să se sinucidă de Adina Mutter –ziarul Ziua din 28 martie 2006 – www.zdd.ro
4. ^ Din articolul „Unde știința se întâlnește cu religia” postat la adresa web www.holism.ro/
Bibliografie:Radu Botez –Războiul parapsihologic, articol publicat in Revista ElyStar OnLine de Parapsihologie si Astrologie – www.parapsiholog.ro/contact.htlm și www.elystar.ro]]:::col. dr. Emil Străinu articol din ziarul Cronica Română din 11 nov 2006 – www.cronicaromana.ro
Adina Mutter articolul „Miliardarul Anghelescu împins să se sinucidă” –ziarul Ziua din 28 martie 2006 – www.zdd.ro
articolul „Unde știința se întâlnește cu religia” postat la adresa web www.holism.ro/

7. Premieră în România:

Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale… Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară.

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar – “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare.

Daniel Roxin

8. Film

Advertisements

3 responses to “DESPRE PSIHOTRONICA

  1. Foarte interesant ! Am urmarit si filmul , astia se joaca cu mintile noastre , suntem niste cobai din pacate 😦 Unii se cred D-zei iar pentru ei, muritorii de rand nu conteaza , calca peste cadavre pt. as realza scopul !

  2. da leny,vorba ta,noi suntem decat soriceii lor… insa pe mine una nu ma poate controla nimeni,nu pun eu botu la toate vrajelile lor,credinta mea e mare asa k n au sanse cu mine 😆
    sunt convinsa k se fac o gramada de magarii in lumea asta insa dak credinta e mare nu cred k au nici o sansa.chiar am vazut zilele astea o gramada de filme cu fel si fel de ipoteze cu fel si fel de virusi,cu infertilitate….supozitii sunt multe…
    eu vad un film aud o stire..si trec mai departe,nu las sa ma afecteze si sincer nici nu cred k ma pot afecta,atata doar cu ce reusesc nenorocitie e cu alimentarea,aici nu avem ce face ,trebuie sa mankm porkriile lor(vezi vidoe de la ktegoria diete pe kre anda la postat sipe kre l traduc)

  3. Programele CIA si ale Pentagonului privind folosirea substantelor chimice si efectele lor asupra mentalului au incurajat Administratia Americana sa mareasca bugetele alocate acestor studii si cercetari ultrasecrete. Spre sfarsitul anilor ’50, SUA a invitat Canada si Marea Britanie sa i se alature in dezvoltarea proiectelor privind controlul mintii. La hotelul Ritz Carlton din Montreal s-au stabilit, in iunie 1951 bazele programelor de manipulare si control mental MKULTRA, MKDELTA si MKNAOMI care insumau eforturile cercetatorilor pentru a afla cum se utilizeaza arsenalele chimice si bacteriologice in modificarea starilor de constiinta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s