NOSTRADAMUS (english)


Advertisements

3 responses to “NOSTRADAMUS (english)

 1. Foarte interesante filmuletele. Nu spun ca nu exista si adevar in tot ce se difuzeaza, totusi sunt interpretari si iarta-ma dar tot ce vine de la americani nu prea am incredere. Ca sa-l citez pe Nostradamus catrenul 2/95 care mie mi-a placut f. mult “Puterea le va fi data prostilor prea precauti” mie imi spune multe. In ceea ce-l priveste pe Nostradamus eu am mai citit ceva si chiar din catrene. Nu am o minte asa elastica sa spun am inteles perfect dar pt. ca avem si argumentul ca tot ce a fost descifrat din catrenele lui s-au si adeverit, sunt sigura ca ceea ce a profetit se va si intampla. Ultimul lui catren suna asa (10/74 ) – Cand marele numar sapte va fi complet
  Jocurile vor incepe langa Mormant
  Nu departe va fi celalalt mileniu
  Cand mortii se vor ridica din mormantul lor
  Imi amintesc ca la una din predicile preotului din biseria in urma citirii din Evanghelie, a Apocalipsei lui Ioan, spunea ca la sfarsit vor fi mari dezastre ecologice si noi cei vii care vom fi in aceea perioada o sa mergem la mormintele mortilor sa-i rugam sa iasa ei, sa intram noi pt. ca ne va fi f. greu sa suportam acest sfarsit de ciclu. In alta ordine de idei fac un pic o paralela cu filmuletele dinainte pe care le-ai postat unde, tot ce enuntau acolo , pare sa se indrepte catre un nou razboi, unul din marile nenorociri care se vor abate peste noi din cauza acestei crize economice provocate voit cand oamenii intra in disperare de prea multe lipsuri. Stiu din ce am mai citit ca acest al treilea razboi se va produce cu mare accent pe pamantul sfant, unde, dupa ce se vor linisti lucrurile, oamenii care vor fi rezistat la aceste dezastre vor avea privilegiul sa-l vada pe Isus coborand pe pamant. Oamenii de stiinta stiu f. multe lucruri la acest moment si au si tehnologia necesara pt. a se putea preveni si macar diminua aceste dezastre care deja au pornit sa se produca si se abat asupra omenirii din ce in ce mai des insa asa cum se manifesta Legea compensatiei din Creatie, unde este bine este si rau, avem totusi , bine pusa la adapost o organizatie secreta Corpus Maleficus, care desi nu s-a gasit pana acum nici o dovada clara a existentei ei, asta nu inseamna ca nu exista. Sub alte denumiri, ceva ceva a mai rasuflat, deci exista organizatii secrete care vor si fac rau omenirii. De asta depinde f. mult daca vom putea beneficia de posibilitatea pe care ne-o releva Nostradamus si nu numai de a putea sa salvam, sa ne salvam pt. a reusi sa traim in liniste si pace . Daca aceasta organizatie nu va fi doborata nu avem nici o sansa pt. ca la acest moment noi suntem ca niste clovni pt. ei si tot ceea ce umanitatea credea ca va dura, se va pierde in negura timpului. Pentru ca vad ca esti pasionata de aceste lucruri, ti-as sugera sa incerci sa faci rost de Cartea sfanta a mayasilor Popol Vuh, este f. interesanta si acolo vei gasi f. multe profetii ale acestui misterios popor.

 2. sincer iti spun k la ktegoria cartilor n am stat prea bine,nici biblia n am citi o(am incerkt cand aveam vre o 12 ani si n am reusit s o termin…) dar vreu sa gasesc si biblia si nostradamus si maiasii
  eu obijnuiam cand eram mik sa ma duc fiekre duminek la biserika apoi ti am explikt mai de mult de ce am renuntat sa fac acest lucru.
  o krte cu nostradamus am citit insa nu stiu dak era a lui(cred k era o ……) iar maiasii ,de pe net stiu cate ceva
  mi e mi place trae mult sa aflu parerile tuturor si sa dezbat….
  referitor la acest film da sunt interpretari insa km asta se intampla si e klar un sfarsit va fi( UN NOU INCEPUT PT CEI CE MERITA ÔŁŚ )
  degaba suntem avertizati nimeni nu face nimik si totul incepe de la noi oamenii de rand noi neam inrait atat de tare iar necuratul profita….

  • apropo de Evanghelie,sabatiam treba cum k vom cere celor morti sa iasa si sa intram noi in locull lor…in general(k atunci se facea religie) am fost ce a mai buna pe scoala,stiam absolut orice ne invatau ei… imi aduc aminte ma pune profa sa corectez lucrarile elevilor :)….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s