Fiul lui Dumnezeu


­čśą

Advertisements

3 responses to “Fiul lui Dumnezeu

 1. pentru mine este forte clar k Isus este Fiul lui D umnezeu,cred in EL si in cuvantul lui si stiu k nimik bun nu ne asteapta.
  MySpace Comments and Graphics

 2. Asa este Fely, noi avem o rugaciune f. frumoasa care se cheama consfintire catre Inima dumnezeiasca a lui Isus, sotul tau cred ca o stie, se face in fiecare Vineri , zi dedicata lui Isus Cristos.
  Preabune Isuse, Mantuitorul neamului omenesc, priveste spre noi care ingenunchem cu smerenie inaintea altarului tau. Suntem ai tai, voim sa fim ai tai si, ca sa fim mai strans unitit cu tinem astazi fiecare dintre noi se consfinteste de bunavoie Inimii tale preasfinte.
  Multi nu te-au cunoscut niciodata, multi au dispretuit poruncile tale si s-au lepadat de tine. Fie-ti mila si de unii si de altii si atrage-i pe toti la Inima ta preasfanta.
  Doamne, fii Rege nu numai al credinciosilor care nu s-au indepartat niciodata de tine, ci si al fiilor rataciti, care te-au parasit. Fa-i sa se intoarca in curand la casa parinteasca, pentru a nu pieri de lipsa si de foame.
  Fii Regele acelora pe care i-au inselat parerile gresite si al acelora pe care i-a indepartat dezbinarea. Cheama-i la limanul adevarului si al unirii in credinta, ca in curand sa fie numai o singura turma si un singur pastor.
  Da, Doamne, Bisericii tale libertate sigura si fara piedici. Da tuturor popoarelor linistea bunei oranduiri si fa ca de la un capat al pamantului la altul sa rasune un singur glas : “Laudata sa fie dumnezeiasca Inima a lui Isus, care ne-a dobandit mantuirea! Ei sa-i fie slava si cinste in vecii vecilor .” Amin.

 3. foarte frumoasa rugaciunea,da sotu o stie..
  si el la fel k si mine obijnuia sa se duk la slujbe..
  ei au un sfant Charbel in liban kre e pe fiekre22 a lunii cund suntem acolo nu lipsim de la slujba…. acolo e diferit,acolo e mai mult bun simt,omu dak se duce la biserik se duce sa se roage nu sa se uite n stanga si n dreapta si sa “taca taca taca taca…”
  m ai au HARISA f frumos si acolo,atata liniste si pace sufleteask gasesc,ma pot ruga,nu aud decat cantecele bisericesti….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s